O nama

SMARTNET jedan je od brže rastućih sistem integratora u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Republici Hrvatskoj, bližoj i daljoj regiji.

Visoko smo specijalizirani i nudimo usluge projektiranja i razvoja, konzaltinga, izvođenja, nadzora, održavanja i unapređivanja sofisticiranih IT sustava s naglaskom na kvalitetan odnos s korisnikom kao podlogom za naš i njegov razvoj.

SMARTNET je osnovan 2014. godine kao odgovor na manjak specifičnih znanja vezanih uz RFID, žične i bežične tehnologije s ciljem i vizijom da na tom području postane jedna od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj i regiji.

Danas nudimo sveobuhvatna ICT rješenja namijenjena velikim i srednjim tvrtkama temeljena na opremi vodećih svjetskih ponuđača kroz tehnološka rješenja prilagođena svakom specifičnom sustavu i potrebama korisnika. Pritom vodimo posebnu brigu o integraciji svojih proizvoda i usluga u postojeće korisničko okruženje radi očuvanje postojećih investicija korisnika. Naša rješenja su modularna i omogućavaju jednostavne nadogradnje sustava sa ciljem smanjenja ukupnih operativnih troškova IT sustava i mreže.

Naši korisnici dolaze iz područja telekoma, velikih kompanija, državne uprave i lokalne samouprave, hotelijerskih i turističkih društava, malog i srednjeg poduzetništva.

Posebna pozornost posvećena je obrazovanju stručnjaka na području korištenja, projektiranja i implementacije mrežnih rješenja.

SMARTNET zapošljava stručne djelatnike koji imaju iskustvo brojnih isporučenih rješenja. Osnova našeg rada je izgrađivanje dugogodišnje veze sa svojim korisnicima, razumijevajući njihove poslovne zahtjeve, orijentirajući se na zadovoljavanje njihovih potreba kroz isporuku:

  • pravodobnih,
  • poslovno opravdanih,
  • tehnički učinkovitih,
  • financijski isplativih rješenja.

Klijent i njegove poslovne potrebe se nalaze u centru poslovne filozofije SMARTNET-a, a sistematski rad na standardizaciji procesa i podizanju produktivnosti spada među prioritete na kojima menadžment inzistira. Smartnet primjenjuje provjerene metode iz IT industrije i ostalih grana poslovanja („best quality practices“).

Kvaliteta finalnih rješenja i usluga kontrolira se kroz redovne revizije projekata i ključnih procesa. Identifikacija dobrih i loših elemenata u svakom projektu dozvoljava SMARTNET-u da uloži dodatni napor u ispravljanje prepoznatih slabih točaka, dok direktna primjena iskustava u narednim projektima omogućava smanjenje troškova i skraćuje rokove.

Prednosti za klijenta:

  • Visoka kvaliteta isporučenih rješenja
  • Poštovanje dogovorenih rokova i zahtjeva
  • Jednostavno održavanje i izmjene
  • Kompatibilnost sa svjetskim standardima
  • Uvid u sve faze rada na rješenju
  • Povećana pouzdanost rešenja

 

Misija i vizija

Misija SMARTNET-a je kroz inovativnost i optimizaciju stalno stvarati nove vrijednosti za svoje korisnike, poslovne partnere, zaposlenike, vlasnike i opću društvenu sredinu. Zadovoljni korisnici, motivirani i educirani zaposlenici osnova su našeg djelovanja u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Naša vizija je postati broj jedan na području pružanja inovativnih IT rješenja i svoju snagu temeljiti na znanju i iskustvu svojih djelatnika.

Svoju viziju izgrađujemo na osnovi ciljeva koje želimo dostići i pravcima u kojima se krećemo sa stalnim praćenjem najnovijih postignuća u IT sektoru, a sve temeljeno na stručnim kompetencija i poslovnoj korektnosti kao ključ za uspješnost na tržištu.

 

Karijera u Smartnet-u

Zadovoljan, stručan i uspješan član tima osnova je na kojoj SMARTNET gradi svoj uspjeh i kvalitetnu uslugu svojim korisnicima.

S tim razlogom veliki značaj posvećujemo djelatnicima, radnom okruženju, obrazovanju i sveopćim zadovoljstvom radom.

Zato svaki tehnički djelatnik ima obavezu pohađanja školovanja za najviše i najcjenjenije certifikate u mrežnoj industriji i ICT industriji.

Ukoliko želite postati član SMARTNET tima slobodno nam se s biografijom javite na posao@smartnet.hr ili se prijavite na otvorene natječaje za radna mjesta.

Partneri s garancijom kvaliteteZadovoljni klijentiCopyright © 2019 Smartnet d.o.o. Sva prava pridržana.